fabrica de textile

Despre Noi

C&C Medis Vision este partenerul tau in conceperea, designul si productia de textile promotionale unice!

articole textile promotionale

Articole textile promotionale

Fie ca e vorba de simple halate pentru medici, de robe pentru absolvire, de camasi hawaiene pentru cel mai reusit team building al anului sau de eleganti saculeti pentru bijuterii, noi incurajam creativitatea si unicitatea fiecarui produs, pentru ca stim ca si brandul pe care tu incerci sa il promovezi este la randul lui UNIC!

VEDETI PRODUSELE NOASTRE

articole textile promotionale

Standarde superioare, la preturi minime

Am pornit in 2005 ca un simplu producator de textile destinate mediului pharma, insa in toti acesti frumosi ani care au trecut am incercat de fiecare data sa ne autodepasim, sa dezvoltam noi si noi produse destinate atat publicitarilor cat si marilor corporatii, reusind sa legam numeroase relatii de parteneriat, mutual benefice, fidelizandu-ne clientii printr-o politica manageriala orientata catre CALITATE si CONCEPT. Si nu in ultimul rand, pentru ca stim cat de importanta este rationalizarea bugetului, ne-am straduit mereu sa oferim standarde superioare, la preturi minime.

VEDETI CLIENTII NOSTRI

articole textile promotionale

Solutii Originale Personalizate

Din 2011, am inceput sa realizam si importuri de produse textile promotionale fabricate sub egida unor branduri internationale de renume. Pentru lista completa a produselor disponibile prin import direct, va rugam sa solicitati cataloagele naostre.

Acestea fiind spuse va invitam sa intrati cu toata increderea in „Fabrica”, unde veti gasi o echipa tanara mereu pregatita sa va uimeasca cat si cele mai originale solutii pentru promovarea brandului dvs.

CONTACTEAZA-NE